Startup event groot succes!

Op dinsdag 21 juni heeft de voorselectie van de `Logistieke Startup Webshop van het Jaar´ plaatsgevonden. Deze prijs is bedoeld voor die webshops die (nog) te klein zijn om in aanmerkingen te komen voor de titel ‘Logistieke Webshop van het Jaar’, maar die desalniettemin wel mooie, verrassende of originele innovaties op het gebied van logistiek laten zien en een aanmoediging van de onafhankelijke jury waard zijn.

Tijdens deze middag hebben de webshops die zich voor deze prijs kandidaat hebben gesteld de mogelijkheid gepakt om tijdens een leuke, dynamische en interactieve middag gedurende een maximaal 5 minuten durende ‘pitch’ de jury ervan te overtuigen dat zij in aanmerkingen komen voor de Startup aanmoedigingsprijs.

startup 2016

De deelnemende webshops waren (in willekeurige volgorde):

De uitreiking

De jury zal de winnaar van deze prijs tijdens het evenement ‘Logistieke Webshop van het Jaar’ op donderdag 22 september bekend gaan maken.