Winnaar Logistiek webshop van het Jaar op Emerce E-Fulfilment & Logistics – 13 oktober 2016

Emerce

Nieuws van onze Media partner Emerce: Winnaar Logistiek webshop van het Jaar op Emerce E-Fulfilment & Logistics

Emerce organiseert op 13 oktober a.s. het congres E-Fulfilment & Logistics in Media Plaza. Deelnemers en relaties van Logistiek webshop van het Jaar profiteren van €100,- korting met de code ‘eFul1LwvhJ’.

Innovatie in e-fulfilment en logistiek

Een nieuwe generatie bedrijven meldt zich in de wereld van fulfilment en logistiek. Met nieuwe innovatieve ideeën en een andere kijk op logistiek en fulfilment brengen ze de  gevestigde logistieke orde aan het wankelen. Aan het roer van deze startups staan vaak ambitieuze ondernemers. De voormannen van PicThisUp, ViaTim en My Pick Up Point zijn zulke ondernemers en geven op 13 oktober creatieve oplossingen voor logistieke uitdagingen van nu.

Onderzoekspresentaties voor reductie fulfilment kosten

Naast innoverende startups krijgen wetenschappers ook ruim podium om recent onderzoek te presenteren. Keynote en lector CityLogistiek, Walther Ploos van Amstel, vertelt hoe onderzoek naar ‘address intelligence’ de kosten van jouw fulfilment kunnen reduceren. Met ruim 25 jaar ervaring en auteur van 7 boeken over logistiek, supply chain management en internationale distributie is Walther dé keynote spreker van het event!

Het Vlaams Instituut voor de Logistiek presenteert tijdens E-Fulfilment & Logistics het project  ‘E-Green’ dat de e-commerce sector nieuwe inzichten en praktische tips geeft om de ecologische voetdruk en de logistieke kosten te reduceren. Meld je aan en hoor op 13 oktober wat we van onze buren kunnen leren.

Kijkje in de keuken bij o.a. Suitsupply, Bax Music en BCC

winnaar2015

Albert Heijn – winnaar LWvhJ 2015

Supersnelle levering en hoog service-level behouden? BCC, Suitsupply, Bax Music en de winnaar van Logistiek webshop van het Jaar weten hoe het moet! Leer van hun strategische keuzes door hun case presentaties niet te missen.

Logistiek Nederland bij elkaar      

Met een goed verzorgde netwerkborrel is E-Fulfilment & logistics ook dé plek om nieuwe relaties en waardevolle contacten op te doen. Meld je vandaag nog aan en ontmoet op 13 oktober logistiek Nederland.