MyMicro Group, Nespresso en Omoda: De drie finalisten voor de titel LWvhJ 2016 zijn bekend!

De onafhankelijke jury heeft na de bedrijfsbezoeken van de 5 overgebleven kandidaten de drie finalisten voor de finale van de award verkiezing `Logistieke Webshop van het Jaar´ voor 2016 gekozen.

Op donderdag 22 september mogen de drie webshops in het Evoluon te Eindhoven gaan strijden om de titel `Logistieke Webshop van het Jaar 2016’. Tijdens het event mogen de kandidaten zich aan het publiek presenteren en op die manier nog een laatste poging doen om de jury te overtuigen dat zij de titel verdienen. Daarnaast zal tijdens deze dag ook de award voor de `Logistieke Startup Webshop van het Jaar´ worden uitgereikt, evenals de publieksprijs.

De drie finalisten in willekeurige volgorde:

MyMicro Group

MyMicroGroup

 

 

Nespresso

Nespresso

 

Omoda

Omoda

 

Zorg dat je erbij bent!

Interesse om bij de uitreiking te zijn? De uitreiking van de award voor de beste logistieke webshop vindt plaats op donderdag 22 september in het Evoluon in Eindhoven. Gedurende  een uitgebreid inhoudelijk en interessant programma. Zo zijn er keynote presentaties van GFK en de UC Group, presentaties met diverse case studies, een informatiemarkt en een ruime mogelijkheid om te netwerken. Deelname aan het event is gratis voor retailers, e-tailers en vLm-leden. Voor alle andere deelnemers zijn de kosten voor toegang €100 exclusief btw.

Je kunt je hier registreren!