Belangrijke keuze! Wie vertrouwt u de levering en installatie van uw orders toe?

Het totaalbeeld van hoe de consument een aankoop op internet ervaart, wordt sterk beïnvloedt door de ervaring bij het afleveren. Als de levering inclusief installatie is, wordt deze factor nog belangrijker. Het kiezen van een geschikte partner voor het leveren van diensten die bij u worden besteld kan cruciaal zijn en verdient de juiste aandacht!

aventeon-logo

Een levering inclusief installatie betekent dat mensen uit uw naam, in keuken, slaapkamer of huiskamer van uw klant werkzaamheden verrichten. Dat is niet niks en vraagt om de juiste randvoorwaarden. Zoals een klant van ons het omschrijft: “wij willen bezorgers in dienst die je met een gerust hart naar jouw moeder of oma kunt sturen”.

De geschikte partner voor het leveren van uw goederen en diensten heeft de juiste mensen in dienst, begrijpt uw belang en voert passende regie over afleveringen, retouren en de te leveren diensten. Die partner zal niet de allergoedkoopste optie zijn, maar als alleen prijs uw doel is, mag u sowieso de lat voor kwaliteit van dienstverlening niet al te hoog leggen.

Bedrijven die kiezen om hun bezorgers uit te rusten met de Logistics.ONE software van Aventeon begrijpen dat het perfect aansturen en informeren van bezorgers en chauffeurs essentieel is. Wij zorgen ervoor dat de bezorger op zijn mobiele device altijd ziet welke actie vereist is. Ook bieden we de optie om alle betrokkenen in het proces, waaronder de consument en uw opdrachtgever, perfect en realtime te informeren.

Logistics.ONE software biedt bewezen en zeer effectieve functionaliteit die door bedrijven actief in Meubeldistributie, Pakketbezorging, Webstore Delivery, Groothandel, Retaildistributie, Tweemansleveringen of Fijnmazige Distributie uitermate succesvol wordt ingezet.

Meer informatie over Aventeon en de Logistics.ONE oplossing vindt u op www.aventeon.nl.