Award verkiezingen 2017

Award

Komend jaar zullen tijdens het Ecommerce Live! 2018 event, eind mei in de Beurs van Berlage te Amsterdam, de awards voor de `Logistieke Webshop van het Jaar´ en de `Logistieke Startup Webshop van het Jaar´ over het jaar 2017 uitgerijkt gaan worden.

Award

In de periode van september tot en met december 2017 kunnen de webshops zich hiervoor weer kandidaat gaan stellen. De jury zal dan in de periode van januari tot en met april het selectie en jureringstraject gaan opstarten.

Voor de startup Award zal er in februari 2018 weer de pitchmiddag worden georganiseerd waar de geselecteerde kandidaten mogen proberen de jury te overtuigen waarom zij door moeten gaan naar de finale ronde in de Beurs van Berlage.

Eind april zullen dan voor beide Awards de finalisten bekend worden gemaakt.

Mocht je interesse hebben om jouw of de webshop van iemand anders (B2C én B2B) kandidaat te stellen, kijk dan op onze website en geef je nu al op. Onze jury zal dan kijken of de inschrijving in aanmerking komt voor verdere deelname of klik op deze link.